INDIAN TASTE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Taste. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 16:50 Top!
22 jul 2024 om 8:47 Verrassend lekker, redelijke porties en keurige levering.
21 jul 2024 om 22:15 Eten smaakte prima. Alleen moet je geduld en geen honger hebben. Meer dan 2 uur moeten wachten.
21 jul 2024 om 21:53 Eerste keer besteld...boven verwachting. Erg lekker en goed op temp bij bezorging.
21 jul 2024 om 21:03 Nothing that look like to a Indian cuisine , my personal opinion . Delivery excellent Resanable price
21 jul 2024 om 19:48 Super lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Het was het wachten waard.
20 jul 2024 om 21:57 Lekker warm en vriendelijk bezorgd! Genoten van het eten! Lekker vegetarisch menu.
20 jul 2024 om 20:08 Voor 6 personen besteld en heerlijk en warm gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar
19 jul 2024 om 20:48 Heerlijke vegetarische biryani met raita en mango lassi. Goed bereid en royale porties. In stijl bezorgd door een echte Indier. Oor herhaling vatbaar.
18 jul 2024 om 7:08 Eten was lekker, bezorger was er sneller bij dan de aangegeven tijd. Het eten was lekker warm bij aankomst wij blijven klant
16 jul 2024 om 20:56 Prima maaltijd voor een schappelijke prijs
16 jul 2024 om 0:56 Eten was lekker! alleen vonden we het menu voor drie personen erg weinig. We hadden er nog een hoofd gerecht bij besteld en hadden echt net genoeg!